Total Pageviews

Sunday, April 8, 2012

Pita pizza med kyllingkjøttdeig

Her er en super rask, god og billig middag. Du bruker pitabrød til pizzabunn, og med en fyldig kjøttsaus blir dette en god middag når du har det travelt.

4 personer, 20 minutter, 14 kroner per person

Du trenger
4 pitabrød
300 gram kyllingkjøttdeig
1 gul løk
2 fedd hvitløk
2 - 3 sopp (kan sløyfes)
En halv rød paprika
2 ss tomatpure
2 ts oregeano
salt og pepper
200 gram hvitost

Slik gjør du
Sett stekeovnen på 250 grader. Hakk løk og hvitløk, paprika og sopp i små biter. Stek løk og hvitløk et par minutter. Tilsete kjøttdeigen, ha på salt og pepper. Ha i 2 ss tomatpure, stek det hele sammen med pureen 2 minutter. Ha i paprika og sopp, og ha evt på litt vann for å justere konsistensen på sausen. Ha i 2 ts oregeano.

Fordel fyllet oppå pitabrødene. Topp med ost på hver pizza. Ha i oven og stek til osten er gylden, 8 - 10 minutter. Server!

No comments:

Post a Comment